Rüyada bebeğimi yürürken görmek

Rüyada bebeğimi yürürken görmek güzel bir haber almaya, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, istediği gibi hareket edeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada bebeğimi yürürken gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi veya rahatlığınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada bebeğimi yürürken görmek sorunların tek kalemde silineceğine, kazancının yerine gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğimi görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalettir.

Rüyada kendi bebeğimi görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Rüyada doğacak bebeğimi gördüm maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayallerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğimi hasta gördüm adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yokluk içine düşeceğine yorulur.

Rüyada bebeğimi kaçırdılar acıların ve gözyaşının dineceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğimi başkasının emzirmesi aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, düşmanından kurtulmaya alamet eder.

Rüyada yürürken uçmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments