Rüyada bebeğin yanması

Rüyada bebeğin yanması kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada bebeğin yanması gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Rüyada bebeğin et yemesi eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü bir bebeğin canlanması refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada bebeğin osurması onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada bebeğin kan ağlaması çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin üşümesi kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin doğurması eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, düşünmeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin küçülmesi uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin kesilmesi kötü gidişe dur denileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments