Rüyada bebek ölüsünü görmek

Rüyada bebek ölüsünü görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada bebek ölüsünü gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Rüyada bebek ölüsünü görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ölüsünü yıkamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada annesinin ölüsünü yıkamak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin ölüsünü öpmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada abimin ölüsünü görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin ölüsünü taşımak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada annemin ölüsünü görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, geçim derdi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi ölüsünü yıkamak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments