Rüyada bebek yorganı katlamak

Rüyada bebek yorganı katlamak önüne pek çok imkan sunulacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, atılan adımların zarar getireceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada bebek yorganı katlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Rüyada bebek yorganı katlamak bolluk içinde yaşayacağına, acı veren kazalara rivayet eder.

Rüyada bebek yorganı almak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı bebek yorganı görmek zor durumda kalacağına, işinde başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bebek yorganı görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı bebek yorganı görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, huzurun kaçacağına delalettir.

Rüyada pembe bebek yorganı dikmek allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek yorganı yapmak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments