Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek ve aldırmak

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek ve aldırmak kazancın artmasına, mal mülk kazanacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret eder.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek ve aldırmak gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek ve aldırmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada bekarken hamile olduğunu duymak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek ve doğurmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, dertlerinden arınacağına delalettir.

Rüyada bekarken erkek bebeğe hamile olduğunu görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada bekarken ikiz hamile olduğunu görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet eder.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek diyanet herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmesi borçların biteceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments