Rüyada bembeyaz kum görmek

Rüyada bembeyaz kum görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, hatalarından erken döneceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işarettir.

Rüyada bembeyaz kum gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada bembeyaz kar görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bembeyaz kum görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Rüyada bembeyaz diş görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi bembeyaz görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada bembeyaz sakal kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bembeyaz kar yemek sorunların yakın zaman içinde artacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bembeyaz bi yer görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada bembeyaz oda görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments