Rüyada beyaz atın ayaklarını görmek

Rüyada beyaz atın ayaklarını görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine alamet eder.

Rüyada beyaz atın ayaklarını gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada beyaz atın ayaklarını görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada atın ayaklarını bağlamak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın arka ayaklarını görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın ayaklarını görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını beyaz görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz atın uyuması yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atın vurması ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz atın konuşması büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments