Rüyada beyaz ceketli adam görmek

Rüyada beyaz ceketli adam görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, geleceğinizin güzel olacağına, evindeki huzurun bozulacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ceketli adam gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Rüyada beyaz ceketli adam görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada mavi ceketli adam görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Rüyada beyaz ceketli birini görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz ceketli erkek görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ceketli kadın görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı ceketli birini görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceketli erkek görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz giyen adam işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments