Rüyada beyaz şapka görmek ne demek

Rüyada beyaz şapka görmek ne demek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada beyaz şapka görmek ne demek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada beyaz şapka taktığını görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şapka görmek ne demek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz örgü şapka görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz şapka kaybetmek çok büyük çaba sarf edeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz şapka aramak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz şapka görmek nedir çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sıkılacağı bir haber almaya delalettir.

Rüyada başında beyaz şapka görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz şapka bulmak tüm fırsatları değerlendireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments