Rüyada bilgisayar ihya

Rüyada bilgisayar ihya ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar ihya gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada bilgisayar sandalyesi sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalettir.

Rüyada bilgisayar toplamak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bilgisayar çaldırmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar öğrenmek güzel günler geçireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar çantası işlerinin hal yoluna gireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar ihya çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar tamiri çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar aldığını görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments