Rüyada bir kadının doğum sancısı çekmesi

Rüyada bir kadının doğum sancısı çekmesi kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, üzüntülerin gideceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir kadının doğum sancısı çekmesi gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Rüyada bir kadının doğum sancısı çekmesi zengin bir hayat sürüleceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine yorulur.

Rüyada hamile bir kadının doğum sancısı çekmesi zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının doğum sancısı çektiğini görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının doğum sancısı çektiğini görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada hamile bir kadının doğum sancısı çektiğini görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının doğum sancısı çekmesi meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kadının doğum sancısı çektiğini görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada doğum sancısı çekmek doğum yapmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments