Rüyada bir kadının zina yaptığını görmek

Rüyada bir kadının zina yaptığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının zina yaptığını gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bir kadının zina yaptığını görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının zina yaptığını görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zina yaptığını bilmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yeni bir semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle zina yaptığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşin zina yaptığını görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada annesinin zina yaptığını görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada annem ile zina yaptığını görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin zina yaptığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, dertlerden kurtulmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments