Rüyada bir kızın su istemesi

Rüyada bir kızın su istemesi iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın su istemesi gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada kızın araması kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kızın gülümsemesi en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kızın göz kırpması hikmete kavuşacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına delalettir.

Rüyada bir kızın kur yapması işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın reddetmesi sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın kızması fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kızın saldırması rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın ölmesi elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments