Rüyada birden çok sevgili

Rüyada birden çok sevgili kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden çok sevgili gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız manevi yönden uğrayabileceğiniz bir hayal kırıklığından kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada birden çok ay görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işarettir.

Rüyada birden kar yağması anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birden çok sevgili maddi olarak zarar edileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalettir.

Rüyada birden ağlamak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden yaşlanmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Rüyada iki ata birden binmek allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla şey görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla diş kırılması yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments