Rüyada akrabayı ağlatmak

Rüyada akrabayı ağlatmak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada akrabayı ağlatmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Rüyada ölü akrabayı görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayı ağlatmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada akrabayı kör görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada küs akrabayı dövmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs bir akrabayı görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayı bıçaklamak bir yandan cenaze olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada uzaktan akrabayı görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Rüyada akrabayı öldü görmek barış için adım atacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments