Rüyada birini çarpmak

Rüyada birini çarpmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, maddi olanaklarının artacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada birini çarpmak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada birini birini dövmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kurtarmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birini öpüşmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada birini liflemek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Rüyada birini yok etmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kurtaramamak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işarettir.

Rüyada birini boğazlamak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tekmelemek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments