Rüyada birini suya düşmekten kurtarmak

Rüyada birini suya düşmekten kurtarmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendine çeki düzen vereceğine, dualarının karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini suya düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada birini suya düşmekten kurtarmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına tabir olunur.

Rüyada suya düşmekten kurtulmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya düşmekten son anda kurtulmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yüksekten düşmekten kurtarmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada suya düşmekten korkmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini suya atmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya batan birini kurtarmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments