Rüyada birini tek kaş görmek

Rüyada birini tek kaş görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işarettir.

Rüyada birini tek kaş gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Rüyada birini birini dövmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada birini kurtaramamak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birini kel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada birini yıkamak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada birini atmak dinde tartışmaya, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada birini bulmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada birini arı sokması deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada birini silmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments