Rüyada birini uzun siyah saçlı görmek

Rüyada birini uzun siyah saçlı görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada birini uzun siyah saçlı gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Rüyada birini uzun siyah saçlı görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saçlı birini görmek resmi bir göreve getirileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada birini siyah uzun saçlı görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı birini siyah saçlı görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada siyah saçlı birini beyaz saçlı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işarettir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments