Rüyada birinin evini gezmek

Rüyada birinin evini gezmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada birinin evini gezmek gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada birinin evini yakmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin evini boş görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin evini gezmek bolluk ve bereket geçireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin evini bulmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin evini temizlemek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin evini dizmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin evini yıkmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin evini su basması aile içindeki huzurun kaçacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments