Rüyada birinin sırtından vurması

Rüyada birinin sırtından vurması eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine inanılır.

Rüyada birinin sırtından vurması gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada birinin sırtından kir çıkarmak kazancının bol olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin sırtından vurması hayırlı bir yuva kuracağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni sırtından ısırması yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtından bıçaklandığını görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtından vurulduğunu görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin seni sırtından öpmesi zor durumlarda kalacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtından irin çıkması işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtından kurşun çıkarmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments