Rüyada birinin size baklava vermesi

Rüyada birinin size baklava vermesi sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kudretinin yerine geleceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, maddi yükünün artacağına delalet eder.

Rüyada birinin size baklava vermesi gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Rüyada birinin size baklava vermesi eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birinin size baklava getirmesi sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin size el uzatması olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada birinin size sataşması hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin size gül vermesi kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin size bal vermesi endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin size küs olması yaşamın kolay hale geleceğine, yeni işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada birinin size dayanması akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments