Rüyada boynuzlu koç görmek

Rüyada boynuzlu koç görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, işlerin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Rüyada iri boynuzlu koç görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada tek boynuzlu ata binmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu dana görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, üzülmesine dahi gerek olmayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu geyik görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu koç tarafından kovalanmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu boğa görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına yorulur.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek aradığı çareleri bulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments