Rüyada buket tutmak

Rüyada buket tutmak konferans ve seminerlere katılacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buket tutmak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada buket buket çiçek görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buket buket gül görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buket gül sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada buket tutmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada bir buket gül görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok hayır duası alacağına delalet eder.

Rüyada buket ismi her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı buket gül almak birçok dedikoduya maruz kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada çiçeklerden buket yapmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments