Rüyada cam silen görmek

Rüyada cam silen görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam silen gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Rüyada cam silen görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada cam silen biri dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada cam silen kadın görmek doğru yatırımlar yapacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada pencere silen birini görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Rüyada ayna silen birini görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada merdiven silen birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yer silen birini görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işarettir.

Rüyada cam silen birini görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yolunda huzurla devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments