Rüyada çanta beğenmek

Rüyada çanta beğenmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada çanta beğenmek gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Rüyada çanta içinden çanta çıkması işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çanta içine çanta koymak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, işlerinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada gri çanta hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çanta taşıyamamak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada bir çanta dolusu bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada çanta ile gezmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada çanta verilmesi eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çanta yıkamak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments