Rüyada cebinde tesbih görmek

Rüyada cebinde tesbih görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinde tesbih gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Rüyada cebinde tesbih görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde tesbih bulmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinde taş görmek ünleneceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret eder.

Rüyada cebinde arı görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde tuz görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, hayallerinin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebinde para taşımak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, olmayacak hayallere kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde civciv görmek yolculuğa, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada cebinde erik görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments