Rüyada cem yapıldığını görmek

Rüyada cem yapıldığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, üzeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cem yapıldığını gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada cem yapıldığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada maç yapıldığını görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet eder.

Rüyada çay yapıldığını görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulur.

Rüyada yemek yapıldığını yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Rüyada söz yapıldığını görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşı yapıldığını görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan yapıldığını görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada cami yapıldığını görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments