Rüyada cinsel tatmin

Rüyada cinsel tatmin masrafların altında kalacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, aç kalacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinsel tatmin gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada birini cinsel girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret eder.

Rüyada cinsel tatmin mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cinsel arzu eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıl cinsel organda şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinsel haz hissetmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada babanın cinsel tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada cinsel iftira siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret eder.

Rüyada cinsel yakınlık sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments