Rüyada çocuğunun sakalının çıktığını görmek

Rüyada çocuğunun sakalının çıktığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, mutluluğunun da artacağına, yüzünün kızaracağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sakalının çıktığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun sakalının çıktığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sakalının çıktığını görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada sakalının çıktığını gören erkek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulur.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın sakalının çıktığını görmesi rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, inancının zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi sakalının çıktığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada oğlunun sakalının çıktığını görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments