Rüyada çok lüks bir yer görmek

Rüyada çok lüks bir yer görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntülerinin son bulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok lüks bir yer gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada lüks ev kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına inanılır.

Rüyada lüks apartman ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada lüks bir eve gitmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok lüks bir yer görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada lüks giyinmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet eder.

Rüyada lüks bir yer görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lüks elbise kazancın artmasına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lüks araba kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments