Rüyada çok uzun sarı yılan görmek

Rüyada çok uzun sarı yılan görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, doyasıya hasret gidereceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun sarı yılan gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan ya da baskı uygulayan kişilere dikkat edin.

Rüyada sarı uzun yılan görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada çok uzun sarı yılan görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince uzun sarı yılan görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek kalp kıracağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada sarı ve uzun yılan görmek sıkıntının günden güne artacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun sarı yılan görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada uzun ince sarı yılan görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saç kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments