Rüyada çok uzun yılan öldürmek

Rüyada çok uzun yılan öldürmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok uzun yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek tüm isteklerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun yılan görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada gri uzun yılan görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulur.

Rüyada çok uzun yılan öldürmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun yılan yakalamak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada up uzun yılan görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Rüyada ince çok uzun yılan görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına alamet eder.

Rüyada turuncu uzun yılan görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kimseyle konuşmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments