Rüyada çuvalda yeşil mercimek görmek

Rüyada çuvalda yeşil mercimek görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, üzüleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hayıflanacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çuvalda yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Romantizm artıyor, sevdiğiniz bir kişiyle özel paylaşımlarınızı arttırmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada çuvalda yeşil mercimek görmek onu doyasıya yaşayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çuvalda mercimek görmek elinin sıkışacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada çuvalda kırmızı mercimek görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvalda yeşil biber görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek görme maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çiğ yeşil mercimek yemek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek almak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek haşlamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments