Rüyada dantel masa örtüsü almak

Rüyada dantel masa örtüsü almak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, parasını dikkatli harcayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantel masa örtüsü almak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Rüyada dantel masa örtüsü almak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada pembe dantel masa örtüsü görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada dantel masa örtüsü hediye almak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kazancının iki kat artacağına delalettir.

Rüyada dantel masa örtüsü örmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, uzaktan haberler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada dantel örtüsü görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına rivayet eder.

Rüyada dantel tepsi örtüsü görmek başarısızlığa düşeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments