Rüyada dedesinin fotoğrafını görmek

Rüyada dedesinin fotoğrafını görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet eder.

Rüyada dedesinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada dedesinin fotoğrafını görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada dedesinin ölmesi kazalara ve belalara yakın duracağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına delalet eder.

Rüyada dedesinin öldüğünü görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada dedesinin evine gitmek işlerinin daha da iyi olacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dedesinin kızdığını görmek faturalarını ödeyemez olacağına, doyasıya sefasını süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dedesinin mezarını açmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş dedesinin cenazesini görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada hasta dedesinin öldüğünü görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments