Rüyada delik el

Rüyada delik el sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, stresten uzaklaşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Rüyada delik el gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada yüzünün delik delik olduğunu görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü delik delik görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada delik diş çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş delik aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine inanılır.

Rüyada delik el hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada delik taş huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tavanda delik kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kapanan kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada vücutta delik tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments