Rüyada derede altın görmek

Rüyada derede altın görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede altın gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada derede altın görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Rüyada derede altın toplamak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada derede altın aramak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede altın bulmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet eder.

Rüyada derede yürümek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede oturmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada derede kan görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Rüyada derede su görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments