Rüyada derin sulardan geçmek

Rüyada derin sulardan geçmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, maddi gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada derin sulardan geçmek gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Rüyada derin sulardan geçmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada sulardan kaçmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu sulardan geçmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  rivayet eder.

Rüyada yükselen sulardan kaçmak hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada sulardan atlamak hayırlı bir hayat süreceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık sulardan geçmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin derin nefes almak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada sulardan geçmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments