Rüyada deveyle kabeye gitmek

Rüyada deveyle kabeye gitmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, günah işlemeyi terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deveyle kabeye gitmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada deveyle kabeye gitmek kısmetli kapıların açılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deveyle uçmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveyle gezmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada deveyle konuşmak güzel günlere kavuşacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada deveyle güreşmek kötülerin uzaklaştırılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada deveyle yolculuk çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet eder.

Rüyada deveyle öpüşmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işaret eder.

Rüyada deveyle boğuşmak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments