Rüyada dik bir duvara tırmanmak

Rüyada dik bir duvara tırmanmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada dik bir duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Rüyada dik duvara tırmanmak evliyseniz eşle iyi geçime, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik bir duvara tırmanmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret eder.

Rüyada duvara süs asmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada duvara zıplamak sorunlarını halletmeyi başaracağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tel duvara tırmanmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada duvara işeme hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada duvara sıçramak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada duvara yağ sürmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments