Rüyada dolapta su görmek

Rüyada dolapta su görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kapanan kapıların açılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kısmetin kapanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet eder.

Rüyada dolapta su gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Rüyada dolapta su görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolapta gelinlik görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada dolapta para görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dolapta karınca görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada dolapta çamaşır görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, ekmek bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolapta yemek görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolapta altın bulmak yeni adımlar atacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolapta içki görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yoksul için zenginliğe işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments