Rüyada dondurma yiyen birini görmek

Rüyada dondurma yiyen birini görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurma yiyen birini gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Rüyada dondurma yiyen birini görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma yiyen görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Rüyada dondurma yiyen kadın görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dondurma yiyen bebek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuz yiyen birini görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada saç yiyen birini görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalettir.

Rüyada kar yiyen birini görmek hayırlı bir terfi alınacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Rüyada cam yiyen birini görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nalan

Ruyamda eski gelinimiz ile kavga esiyorduk.Elinden yediği dondurmayı alıp üzerine sıvadım

.Ruyami yorumlarsanız sevinirim