Rüyada dösek almak

Rüyada dösek almak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dösek almak gördüyseniz:

  • Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz.

Rüyada döşek diktirmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kindar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada döşek değiştirmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada döşek vermek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada döşek temizlemek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada döşek kaldırmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada sünger döşek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yün döşek dikmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada kat kat döşek görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments