Rüyada düşüp kan görmek

Rüyada düşüp kan görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada düşüp kan gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu sizin için önemli ilşkiler kanalıyla istikrarlı hale sokabilirsiniz.

Rüyada düşüp ölmek ihanet göreceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize alamet eder.

Rüyada diş düşüp kanaması güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalet eder.

Rüyada düşüp yaralanmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşüp morarmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, aile içinde saadetinin artacağına işarettir.

Rüyada düşüp ağlamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada düşüp kan görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşüp sakatlanmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşüp ıslanmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments