Rüyada annemi ve dedemi görmek

Rüyada annemi ve dedemi görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi ve dedemi gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Rüyada annemi ve dedemi görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada dedemi yıkamak keyfin kaçacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dedemi dövmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş dedemi bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölen dedemi maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü dedemi gördüm hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölen dedemi sağ görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dedemi ve babaannemi görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments