Rüyada annemin ceviz yediğini görmek

Rüyada annemin ceviz yediğini görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada annemin ceviz yediğini gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Rüyada annemin ceviz yediğini görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada annemin nar yediğini görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada annemin çekirdek yediğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, işine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemin solucan yediğini görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada annemin dondurma yediğini görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annemin yemek yediğini görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ceviz toplayıp yediğini görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada taze ceviz yediğini görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments