Rüyada elektrik görmek

Rüyada elektrik görmek çok büyük bir işe girileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada elektrik gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada elektrik yakmak gidilecek yönün belirleneceğine, günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik çekmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine inanılır.

Rüyada elektrik kesmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada elektrik sobası çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada elektrik yapmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik panosu büyük paralar kazanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Rüyada elektrik kablosu geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada elektrik kontağı çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments