Rüyada elimde patates

Rüyada elimde patates kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, huzurunu kaybedeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, canının derdine düşeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada elimde patates gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Rüyada elimde taş her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Rüyada elimde siğil hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elimde patates rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulur.

Rüyada elimde canta bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, hem işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada elimde kar görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada dişim elimde kaldı çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada elimde bavul görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments