Rüyada annemle tartışmak

Rüyada annemle tartışmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, hem de para kaybettireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada annemle tartışmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada annemle tartışmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada annemle yürümek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemle konuştum herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada annemle ev bakmak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü annemle konuşmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, malların çoğalacağına işaret eder.

Rüyada annemle küsmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada annemle motora binmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, başarıları ile tanınacağına alamet eder.

Rüyada annemle kabeye gitmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments